Ajankohtaista alasivun pääkuva

Asset Publisher

angle-left Huomioitavaa poikkeustilanteessa

Huomioitavaa poikkeustilanteessa

Viemärietiketti 

Tämän ikävän poikkeustilanteen keskellä on erittäin tärkeää huolehtia hyvästä hygieniasta, ja erilaisten puhdistusliinojen, nenäliinojen ja käsi- sekä talouspaperien käyttö onkin lisääntynyt.  Tämän lisääntyneen kulutuksen myötä on hyvä muistaa, että näitä papereita ja liinoja ei pidä laittaa wc-pönttöön, sillä ne aiheuttavat helposti tukoksia viemäriputkissa ja jätevedenpumppaamoilla. Kiinteistön viemäriputkien aukaisu lankeaa kiinteistön vastuulle kustannuksineen. Viemärietiketti-sivulta on hyvä kerrata, mitä viemäriin saa laittaa. 

Asiakaspalvelu 

Asiakaspalvelupisteemme on toistaiseksi suljettu. Toivomme asiakkaiden käyttävän ensisijaisesti sähköisiä palveluita osoitteessa www.joensuunvesi.fi. Yhteydenotot voi tehdä myös puhelimitse tai sähköpostitse. Joensuun Veden toimipisteisiin ei tällä hetkellä oteta vieraita, ellei se ole aivan välttämätöntä.  

Työtilaukset 

Vesimittarien vaihdot ja muut kiinteistöillä tapahtuvat työt rajoitetaan toistaiseksi vain välttämättömiin. Uusiin rakennuskohteisiin asennetaan edelleen tonttivesijohdon jatkoja sekä vesimittareita. 

 

Yhteystietomme voit tarkistaa täältä

Lähikuva käsistä näppäimistöllä.