Asset Publisher

angle-left Joensuun Vesi palvelee asiakkaitaan lähes normaalisti koronatilanteesta huolimatta

Joensuun Vesi palvelee asiakkaitaan lähes normaalisti koronatilanteesta huolimatta

Asiakaspalvelumme on avoinna normaalisti arkisin klo 8.30–15.00. Suosittelemme käyttämään myös sähköisiä palveluita osoitteessa www.joensuunvesi.fi. Voit muun muassa täyttää hakemuksia ja allekirjoittaa sopimuksia sähköisesti. Yhteyttä voi ottaa myös puhelimella tai sähköpostilla. 

Vesimittarien vaihdot ja muut kiinteistöillä tapahtuvat työt rajoitetaan toistaiseksi vain välttämättömiin. Uusiin rakennuskohteisiin asennetaan edelleen tonttivesijohdon jatkoja sekä vesimittareita.  

Henkilökuntamme kiinnittää erityistä huomiota käsihygieniaan ja noudattaa työskennellessään Joensuun kaupungin antamia ohjeita. 

Asiakaspalvelupisteemme on varustettu pleksilaseilla ja käytämme asiakaspalvelutilanteissa kasvomaskia. Myös asentajiamme on ohjeistettu käyttämään kasvomaskeja asiakastilanteissa. 

Toivomme asiakkaiden huomioivan seuraavat asiat asioidessaan Joensuun Vedellä: 

  • Tule paikalle vain terveenä. 

  • Muista turvaväli. 

  • Pese kädet ja käytä käsidesiä – Joensuun Veden asiakaspalvelupisteisiin on varattu käsidesiä ja asiakkailla on mahdollisuus käsienpesuun. 

  • Yski nenäliinaan tai hihaan. 

  • Vahva maskisuositus julkisissa tiloissa on voimassa, joten toivomme myös asiakkaiden käyttävän kasvomaskeja, mikäli siihen ei ole terveydellistä estettä. Joensuun Veden asiakaspalvelussa on varattu maskeja myös asiakkaille. 

Yhteystiedot: 

Asiakaspalvelu 
013 337 3550 
joensuunvesi@joensuu.fi 

Liittymisasiat 
050 512 5392 tai 050 310 5056 
joensuunvesi.liittyminen@joensuu.fi 

Työtilaukset 
0500 185 671 tai 050 441 6289 

 

Muistathan, että kertakäyttöiset maskit ja kuituliinat eivät kuulu viemäriin, sillä ne aiheuttavat helposti tukoksia viemäriputkissa ja jätevedenpumppaamoilla!