Innehållspresentatör

angle-left Etäluettavien vesimittareiden vaihtotyöt jatkuvat Enon ja Uimaharjun alueilla

Etäluettavien vesimittareiden vaihtotyöt jatkuvat Enon ja Uimaharjun alueilla

Lämpökarelia Oy jatkaa koronapandemian keskeyttämiä etäluettavien vesimittareiden vaihtotöitä Enon ja Uimaharjun alueilla maanantaina 4.10.2021 alkaen.

Asentajat tunnistaa Lämpökarelian logosta sekä kuvallisesta henkilökortista. Lämpökarelia ottaa yhteyttä asiakkaisiin sopiakseen vesimittarin vaihtoajankohdan. Asentajat voivat tavoitella kiinteistön omistajia myös ovelta ovelle kiertämällä. Mikäli asentaja ei tavoita kiinteistön omistajaa, hän jättää postilaatikkoon yhteydenottopyynnön vaihtotyön ajankohdan sopimiseksi. Lämpökarelian yhteyshenkilö vesimittarien vaihtotyössä on Simo Tanskanen p. 044 9722 865.
Mikäli vesimittaria ei voida vaihtaa kiinteistön huonokuntoisten mittarirakenteiden vuoksi, Lämpökarelian asentaja informoi kiinteistön omistajaa tilanteesta ja vesimittarin vaihto siirtyy myöhemmäksi ajankohdaksi.
Kiinteistönhaltijan on huolehdittava siitä, että Lämpökarelian asentajat voivat esteettä suorittaa vesimittarin vaihtamisen.

Joensuun Vesi vaihtaa omana työnä Karhunmäen ja Hukanhaudan alueella etäluettavat mittarit noin 70 kiinteistölle. Vaihdosta on ilmoitettu kirjeitse.

Lisätietoja
Janne Pakarinen
Työpäällikkö
0500 185 671
Joensuun Vesi -liikelaitos
 

kaksi etäluettavaa vesimittaria