Ajankohtaista alasivun pääkuva

Навигационная цепочка

Публикатор

angle-left Joensuun Vesi palveluksessa

Joensuun Vesi palveluksessa

Tällä kertaa tutustutaan työpäällikkö Janne Pakariseen. Janne on aloittanut ensimmäisen kerran Vedellä vuonna 2012 toimistorakennusmestarina. Reilun vuoden työskentelyn jälkeen hän siirtyi Joensuun kaupungin kadunrakennuspuolelle työmaainsinööriksi ja palasi takaisin vuonna 2018.

Janne Pakarinen, työpäällikkö

Hain vuonna 2012 Joensuun Vedelle avoimen haun kautta. Kiinnostus vesihuoltoalaan oli syntynyt jo opiskeluaikoina, koska vesihuollolla on merkittävä rooli yhteiskunnassa. 

Valmistuin ympäristöteknologian insinööriksi Kuopiosta vuonna 2009 ja ennen Joensuun Vedelle siirtymistä työskentelin Ramboll Finland Oy:llä suunnittelijana reilut 4 vuotta. Myöhemmin olen suorittanut ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.

Työni Joensuun Vedellä on monipuolista ja vaihtelevaa. Suurimpia haasteita on ajankäyttö, koska välistä voi olla hyvinkin hektisiä aikoja ja tilanteet voivat muuttua nopeastikin. Työtehtäviini kuuluu työtilausten vastaanotto sekä vastaan Joensuun kaupungin yhteisrakennuttamishankkeiden suunnitteluttamisesta ja rakennuttamisesta vesihuollon osalta. Lisäksi toimin verkostopuolen esihenkilönä.

Tyypillisesti päiväni alkaa aamupalaverilla asentajien kanssa, jossa katsotaan päivän työt. Sen jälkeen käyn läpi sähköpostit ja vastaan niihin. Päivät pitävät yleensä sisällään myös tulevien töiden suunnittelua, hankkeiden selvityksiä, työmaakäyntejä, vuotokohteiden lähtötietojen selvityksiä ja häiriöiden tiedottamista.
 

Henkilökuva