Häiriötiedote avattu

Runkosulkujen testaustyöt jatkuvat Rantakylän ja Utran alueilla

TIEDOTE

04.11.2019 klo:14:53
Kuvaus:
Joensuun Vesi jatkaa runkosulkuventtiilien testauksia 4.11.-25.11. välisenä aikana Rantakylän ja Utran alueilla. Töiden takia vedenjakelussa voi esiintyä lyhyitä katkoksia, vedenlaatuhäiriöitä ja paineen vaihtelua arkisin klo 7:00-15:30 välisenä aikana. Jos testauksessa ilmenee vaihtotarvetta, aloitetaan korjaustyöt, joista tiedotamme tarkemmin. Testauksen ja vaihtotöiden jälkeen huuhtelemme runkolinjoja, jotta töillä ei olisi vaikutusta veden laatuun.
Vaikutus:
Jos vesi on värjääntynyttä, sitä ei suositella käytettävän juoma- tai talousvetenä, ja myös pyykinpesua on syytä välttää. Värjääntynyt vesi selkeytyy vettä juoksuttamalla ja sen tarve on yleensä vähäinen. Jos juoksutuksesta huolimatta vesi ei kirkastu, voitte olla yhteydessä päivystävään mestariimme.
Lisätietoja:
Hannu Kukkonen, päivystävä mestari
Joensuun Vesi
puh. 013 337 3599
Päivitetty:
04.11.2019 klo:14:53

Pahoittelemme häiriötä ja pyrimme tiedottamaan asiasta lisää välittömästi tilanteen muuttuessa. Pyydämme Teitä ensisijaisesti seuraamaan internetsivujamme (http://www.joensuunvesi.fi) ja muita paikallisia tiedotusvälineitä sekä toivomme Teidän huomioivan myös tiedottamisen lähinaapureille mahdollisuuksienne mukaan.

« Takaisin