Häiriötiedote avattu

Vesijohtovaurio Uimaharjussa

TIEDOTE

09.05.2019 klo:15:34
Kuvaus:
Jaakonkankaantien ja Keskikankaantien risteyksessä on havaittu vesijohtovuoto. Korjaustyöt aloitetaan pe 9.5. aamulla. Vedenjakelua on rajoitettu ja vedenpaine saattaa olla pienentynyt korjaukseen saakka.
Vaikutus:
Vedenpaineen pienentyminen vaikuttaa Jaakonkankaantie-Keskikankaantie-Jaakonraitti-Suonpääntie-Horttanantie-Mäkisyrjäntie-Kruununkankaantien alueella. Sekä mahdollisesti lähialueella. Vedenjakelu huomenna saattaa keskeytyä kokonaan tai osittain samalla alueella. Korjaustyön jälkeen vesi voi olla sameaa, mutta selkeytyy vettä juoksuttamalla. Korjauksen päättymisestä tiedotetaan.
Ohje:
Huolehdittehan, että hanat ovat kiinni, ettei tilanteen korjaantuminen aiheuta vesivahinkoja. Vaikka vettä olisikin saatavilla, niin pyydämme rajoittamaan vedenkäytön minimiin.
Lisätietoja:
Pasi Kakkonen, päivystävä mestari
Joensuun Vesi
puh. 013 337 3599
Päivitetty:
09.05.2019 klo:15:34

Pahoittelemme häiriötä ja pyrimme tiedottamaan asiasta lisää välittömästi tilanteen muuttuessa. Pyydämme Teitä ensisijaisesti seuraamaan internetsivujamme (http://www.joensuunvesi.fi) ja muita paikallisia tiedotusvälineitä sekä toivomme Teidän huomioivan myös tiedottamisen lähinaapureille mahdollisuuksienne mukaan.

« Takaisin