Ajankohtaista alasivun pääkuva

Asset Publisher

angle-left Ohjeita rakentajille

Ohjeita rakentajille

Kevät on vilkasta aikaa rakentajille. Muistathan, että liittymissopimus pitää tehdä ennen työtilauksia. Alla ohjeita, kuinka toimia verkostoon liittymisessä.  

Tonttijohtojen suunnittelu
Kiinteistön vesi- ja viemärisuunnitelmien laatimista varten saat Joensuun Veden asiakaspalvelusta veloituksetta viemäri- ja tontinrajakorkeusilmoituksen.
 
Liittymishakemus 
Rakennusluvan saatuasi, hae liittymistä vesi- ja viemäriverkostoon sähköisen palvelun kautta liittymishakemus. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan LVI-asemapiirustus.  

Liittymissopimus 
Sopimus valmistellaan viikon sisällä hakemuksen toimittamisesta. Liittymissopimus laaditaan kiinteistön omistajan/omistajien tai omistajan vertaisen haltijan kanssa ja siinä sovitaan myös rakennusaikaisen veden käytöstä. Liittymissopimus lähetetään hakijalle sähköisesti allekirjoitettavaksi.
  
Tonttijohtojen rakentaminen 
Liittyjänä vastaat tonttijohtojen rakentamisesta kustannuksineen katujohdosta alkaen. Jos Joensuun Vesi on rakentanut tonttijohdot valmiiksi kiinteistösi rajalle saakka (esim. uudisalueet), peritään tonttijohtomaksu voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tonttijohtomaksu sisältää vesijohdon asentamisen materiaaleineen valmiiseen kaivantoon vesimittarille saakka. Tilaa tonttivesijohdon asentaminen Joensuun Vedeltä puhelinnumerosta 0500 185 671 tai 050 441 6289.

Vesimittarin asentaminen 
Vesimittarin asennus tilataan Joensuun Vedeltä numerosta 0500 185 671 tai 050 441 6289. Tyypillisesti vesimittari asennetaan, kun rakennuksen sisäpuoliset putkityöt ovat valmiit ja vesikalusteet ovat käyttökunnossa. Vesimittarin asentamisesta peritään maksu voimassa olevan hinnaston mukaisesti. 
Vesijohdon ja -mittarin asennustöiden toimitusaika on noin viikko tilauksesta. Ole siis hyvissä ajoin liikkeellä! 

Lisätietoja liittymisestä Joensuun Veden verkostoon löytyy sivulta Liittyminen vesi- ja viemäriverkostoon  


 

Tonttijohto