Ajankohtaista alasivun pääkuva

Asset Publisher

angle-left Asiakkaat tyytyväisiä toimintaamme

Asiakkaat tyytyväisiä toimintaamme

Toteutimme keväällä yhteistyössä Innolink Research Oy:n kanssa asiakkaiden tyytyväisyyskyselyn, jonka tavoitteena oli selvittää, millaiseksi esimerkiksi juomaveden laatu sekä toimintamme koetaan Joensuun alueella. Vastaajina oli kuluttaja-, avain- ja isännöitsijäasiakkaita sekä kansainvälisiä opiskelijoita. Vastaavanlainen tutkimus toteutettiin edellisen kerran vuonna 2021.

Toimittamamme veden laatu on kyselyn perusteella huippuluokkaa. Vesi on kirkasta, hajutonta ja hyvänmakuista. Vastaajista 88 % (v. 2021 84 %) oli täysin tai jokseenkin samaa mieltä, että veden laatu kokonaisuutena on Joensuussa maailman parasta. Lisäksi asiakkaat pitävät meitä luotettavana toimijana. Kehityskohteitamme ovat vedenjakelukatkoksista tiedottaminen, vesihuollon vika- ja häiriötilanteiden hoitaminen nopeammin ja sujuvammin sekä hinnoitteluperusteiden ymmärrettävyyden parantaminen.

Saamamme vastaukset ovat antaneet meille arvokasta tietoa ja syvempää ymmärrystä Joensuun Veden maineesta ja asiakastyytyväisyyden tilanteesta, kiittää johtajamme Juha Lemmetyinen.

 

Kyselyn tuloksia-Asiakkaat tyytyväisiä toimintaamme