Ajankohtaista alasivun pääkuva

Sisältöjulkaisija

angle-left Avoin työpaikka: laitosasentaja

Avoin työpaikka: laitosasentaja

Tule meille töihin, huipputyyppejä tarvitaan aina lisää! 

Nyt haemme Joensuun Vedelle laitosasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Laitosasentajan tehtäviin kuuluu vesihuoltoverkoston asennus-, korjaus- ja kunnossapitotehtävät, tilaustyöt kiinteistöjen tonttijohtoihin sekä vesimittarien vaihto- ja asennustyöt.

Jos luulet, että työ soveltuu sinulle, niin laita hakemusta tulemaan. Hakijalta edellytämme tehtävään sopivaa teknistä peruskoulutusta (esim. lvi- tai rakennusalan perustutkinto/muu työhön soveltuva vastaava asentajan koulutus) ja/tai sopivaa työkokemusta vastaavista töistä. Eduksi katsotaan työkokemus vesihuoltoverkostojen asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Lisäksi hakijalla on hyvä olla riittävästi tietoteknistä osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä vähintään BC-ajokortti. Työsuhteeseen valittavalla henkilöllä on mahdollisuus täydentää osaamistaan osallistumalla Vesihuoltoalan ammattitutkinto-oppisopimuskoulutukseen.

Tehtävän työaika on 38,25 h/vko, työt arkipäivisin yhdessä vuorossa. Palkkaus määräytyy teknisen sopimuksen palkkaryhmän I mukaan. 

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään valinnan yhteydessä. Tehtävä on vastaanotettavissa 3.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 11.9.2022 klo 18:00.

Lisätietoja: työpäällikkö Janne Pakarinen, p. 0500 185 671, janne.pakarinen@joensuu.fi