Vesimittari läppärillä

Kulutus-Webin kautta voit syöttää sähköisesti veden kulutuslukeman.

Syötä lukema »
maksut2018

Paljonko käyttövesi ja jätevesi maksaa?

hinnastoon »
Tyyppi juomassa

Veden laatua tarkkaillaan säännöllisesti. Joensuun talousvesi on pehmeää.

lue lisää »
elasku

Tilaa ympäristöystävällinen e-lasku suoraan verkkopankkiisi.

Lue lisää »
Usein kysyttyä

Voit hakea vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin.

vastauksia »
Päivystys_nostolaatikko

Joensuun Veden päivystys 24/7 (013) 337 3599

puhelinnumerot »

Ajankohtaista

« Takaisin

Toimisto suljettu

Joensuun Veden toimisto on suljettu 9.7.- 22.7.2018. Hyvää kesää!

Päivitetty 04.07.2018

« Takaisin
« Takaisin

KUHASALON KAASUKELLON REMONTTI VALMIS

Kuhasalon jätevedenpuhdistamolla biokaasujärjestelmän korjaustyöt on saatu valmiiksi. Laitos alkaa olla normaalissa toimintatilassaan.

Jäteveden puhdistusprosessi on toiminut tehokkaasti myös korjauksen aikana ja ympäristöviranomaisten määräämät puhdistusvaatimukset ovat täyttyneet.

Koska mädätys ja biokaasun tuotanto oli korjaustöiden ajan katkaistu, aiheutti tämä lähiympäristöön huomattavaa ylimääräistä hajuhaittaa. Nämä "ei mädätetyt" kuivatut lietteet on nyt aumakompostoitu sekä peitetty paksulla turvekerroksella hajuhaittojen vähentämiseksi. Lietteen käsittelyurakoitsijaa on ohjeistettu välttämään ylimääräistä aumojen kääntelyä ja sekoittamista, varsinkin tuulen suunnan ollessa etelästä.

Hajunsitojanesteen säännöllinen levitys aumoihin on aloitettu hajujen "sitomiseksi" kasoihin. Lisäksi termisen kuivaimen hajukaasujen poistolaitteiston tehostamista ja kehittämistä uusilla toimenpiteillä sekä uudenlaisilla aktiivihiilimateriaaleilla jatketaan.

Kontiosuolle rakennettavan uuden lietteen käsittelykentän rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja se valmistuu kesällä 2019. Käsittelykentän huomattavasti suuremman alueen myötä aumakompostointi saadaan tehtyä tehokkaammin ja nopeammin sekä hajuhaitat minimoitua paremmin. Lietteen kompostointi siirtyy Kontiosuolle vaiheittain ensi kesän aikana, jolloin sen käsittely Kuhasalossa loppuu kokonaan.

Joensuun Vesi pahoittelee vielä korjaustöistä johtuneita ylimääräisiä hajuhaittoja.
Päivitetty 28.06.2018

« Takaisin
« Takaisin

Joensuun vedenlaatu saa kiitosta

Joensuun Veden keväällä järjestämään asiakastyytyväisyyskyselyyn saatiin 560 vastausta, joiden perusteella asiakkaamme pitävät vedenlaatua korkeana ja vesilaitoksen toimintaa luotettavana. Joensuun Veden saama kokonaisarvosana oli 5,9 asteikolla 1-7. Esille nousseiden kehityskohteiden pohjalta parannamme toimintaamme entisestään.

Lue lisää Joensuun Uutisten jutusta!

Päivitetty 13.06.2018

« Takaisin

Häiriötiedotteet

13.07.2018
klo:12:11

perjantai

20.7.2018

0.0m/s

20 °